2 најчести проблеми кои луѓето ги имаат во креветот

1. Еректилна дисфункција

Најчестиот проблем кај мажите е токму овој. Ако не постои медицинска причина за недостатокот на ерекција, тогаш се работи за анксиозен маж. Оние кои имаат сериозни врски и долгогодишни партнерки, започнуваат третман заедно со нив, додека оние кои се сами се соочуваат со потежок предизвик.

2. Мала емотивна интимност

Луѓето денес не знаат да се опуштат и да уживаат во моментот. Постојано некаде брзаат и токму поради тоа ја губат суштината во врската – сексуалната интимност. Затоа, правете го она што го сакате, колку почесто можете.

Предвремената ејакулација претставува еден од најчестите проблеми, со кој се среќава секој четврти маж, а се дефинира како неможност на контролирање на оргазмот и продолжување на интимниот однос за и партнерката да биде задоволена.

Ви го претставуваме “Super Viga Cream”, која ке го реши вашиот проблем.
Со “Super Viga Cream” гарантирано ќе имате повеке од 10 пати подолг однос.

Придобивки:
Контрола (спречување) на прерана ејакулација.
Го зголемува интензитетот на сексуалното задоволство.
Зголемување на времето на ерекција.
Го зајакнува и дава поголема енергија на машкото тело.
Подобрување на сексуалната способност и либидо.

За повеќе инфо кликнете на линкот: Super Viga Cream