Згодна девојка нуди секс на непознати мажи (ВИДЕО)

Екипата на Ватевер, што се познати по снимањето на социјални експерименти што потоа ги објавуваат на Јутјуб, еден период беа неактивни.

А сега повторно снимиле видео каде згодна девојка прашува мажи на улица дали сакаат да имаат секс со неа. Овој пат девојката отворено нудела секс на 100 мажи. А како реагираат мажите погледнете во видеово.