Контакт

+389 75 664 881

Viber – WhatsApp

Често поставувани прашања!

Најпрост начин на нарачка е да се јавите на телефон 075 664 881 или преку Viber, WhatsApp.

Нарачка преку виртуелната кошничка

Е-маил: [email protected]

Нашата Фејсбук страница можете да ја најдете овде. Кога сте веќе таму, кликнете „Ми се допаѓа“. Ви благодариме!

Цената на доставата за најголемиот дел од нарачките е 130 денари.

Производите кои ги имаме на залиха ќе ви бидат испорачани за 1-2 дена.

Се врши во готово на доставувачот од карго сервисот или во пошта на шалтерот при подигањето.

Пакувањето се врши во неутрални пакети. Како испраќач секогаш стои лично име од оној кој што го однесол во пошта или во карго сервисот, и тоа само како ознака за да може пакетот да се врати на тоа лице во случај на неуспешна достава. Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.

Контактирајте не

[contact-form-7 id="3383" title="Contact form 1"]

+389 75 664 881

Viber – WhatsApp

+389 75 664 881

Viber – WhatsApp